Gyas Zakelijk

Nieuwsbrief.

4e Kwartaal: januari editie

Een gelukkig, gezond en sportief 2022 toegewenst! Laten we hopen dat 2022 ons weer wat meer te bieden heeft dan vorig jaar. Ondanks de aangescherpte coronamaatregelen hebben we het afgelopen kwartaal niet stilgezeten. De introductieperiode is achter de rug en onze kersverse eerstejaars hebben eindelijk hun eerste officiële wedstrijden geroeid. Daarnaast hebben er verschillende coronaproof activiteiten op en rond het Bootenhuysch plaatsgevonden!

Ben jij benieuwd naar alle verhalen? Lees dan snel verder om erachter te komen wat we de afgelopen periode hebben beleefd op Gyas en wat er de komende tijd op de planning staat.

TerugBlik.

Hier blikken we terug op de afgelopen maanden en lees je wat zich heeft afgespeeld op Gyas.

Het afgelopen kwartaal hebben we veel beleefd op en rond Gyas. In oktober werden onze eerstejaars geïnaugureerd en stond de eerste officiële roeiwedstrijd voor hen op de planning. Ook voor de eerstejaars wedstrijdroeiers was afgelopen tijd een spannende periode. Na weken trainen en een pittige bootcamp achter de rug te hebben gehad, werd eindelijk bekend gemaakt wie het eerstejaars wedstrijdroeien dit jaar gaan vertegenwoordigen. Daarnaast hebben er verschillende coronaproof activiteiten plaatsgevonden. Helaas is het op dit moment alleen mogelijk om in een skiff of dubbeltwee te roeien, maar dat houdt ons natuurlijk niet tegen. Gyas onverwoestbaar!

Ben jij benieuwd naar de hoogtepunten van oktober, november en december? Klik dan op ‘lees meer’!

Door roeien.

Hieronder een overzicht van uitgelichte data voor het komende kwartaal.
Veel van de evenementen zijn helaas onder voorbehoud op afwachting
van de corona maatregelen.

Benieuwd naar hoe deze gebeurtenissen hebben uitgepakt?
Zorg er dan voor dat je de volgende nieuwsbrief leest!

In het diepe.

Bij ‘in het diepe’ gaan we letterlijk de diepte in. Je leest verhalen van personen die actief betrokken zijn bij onze vereniging en uitgelichte evenementen.

In deze editie lees je een interview met de AlmanakCie.  

Op Gyas maken we elk jaar heel wat mee en om ervoor te zorgen dat niemand vergeet wat er het afgelopen jaar op de vereniging is gebeurd, wordt er ook elk jaar een almanak gemaakt. Een almanak is een jaarboek waarin alle hoogtepunten (en dieptepunten) van het afgelopen jaar worden uitgelicht, met daarnaast ook algemene informatie over de vereniging, de roeiwedstrijden en de leden. Dit jaarboek van bijna vijfhonderd pagina’s dik moet natuurlijk in elkaar worden gezet aan de hand van een thema, een kleurenpalet en veel creativiteit van de leden. Dit wordt gedaan door de – je verwacht het niet – Almanakcommissie; de AlmanakCie. 

Nieuwsgierig naar de verhalen van de AlmanakCie? Klik dan op ‘lees meer’

Samen halen maken.

The Burger Company en Gyas

In dit stuk lees je een interview met één van de partners van Gyas. Deze keer staat The Burger Company in de spotlight.

Een groot deel van jullie heeft hun burgers al geproefd op het terrasfestival, een ander deel heeft het wellicht voorbij zien komen op de sociale media, maar Gyas is sinds kort een sponsor rijker. Spraken we met Jesse Witkamp (26), medeoprichter van onder andere The Burger Company.

Voor het hele interview klik op ‘lees meer’.

Uitgelichte foto's van het afgelopen kwartaal.

Wil je de nieuwsbrief van het 1e kwartaal lezen? Klik dan HIER! Voor de nieuwsbrief van het 2e kwartaal klik dan HIER!