Gyas Zakelijk

Partners

Logo Heineken

Heineken
Heineken NV is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector en is actief in meer dan 170 landen. Met een totaal biervolume van 121,8 miljoen hectoliter in 2004 behoort Heineken tot de grootste brouwerijen van de wereld.

DressME Clothing
DressMe levert casual kleding en merchandise voor onze hele vereniging. Alles van commissie-kleding tot de nieuwste merchandise-items en shirt voor ons hele promotieteam tijdens de KEI-week. Gevestigd aan de Oude Ebbingestraat in hartje centrum Groningen, staan ze altijd voor ons klaar. Voor meer informatie kijk op dressme.nl!

Guts & Gusto
De Guts & Gusto collectie bestaat uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Shop online op https://www.gutsgusto.com/nl of kom langs in de winkels! 

 

Asian Food Plaza
Sinds kort is er aan de vismarkt een nieuw restaurant bij gekomen, Asian Food Plaza. Hier kun je genieten van ramen, sushi, poke bowls, teppanyaki en andere Aziatische gerechten. Bijzonder is, dat het restaurant deels gerund wordt door een Gyaan! Dus mocht je een avond geen zin hebben om te koken, kan je reserveren via https://www.asianfoodplaza.nl/, daarnaast is bezorgen en afhalen ook mogelijk!

 

Slim Academy
Ter ondersteuning van de studie biedt GYAS kwalitatief hoogwaardige samenvattingen aan voor alle verplichte vakken. Deze samenvattingen worden verzorgd door Slim Academy. GYAS en Slim Academy willen je graag helpen bij het studeren voor jouw tentamens. Daarom krijg je via GYAS korting op de samenvattingen van Slim Academy. Deze zijn geschreven voor en door de beste studenten en bevatten daarom precies de stof die jij nodig hebt om je tentamen te halen. Ieder blok wordt de verplichte literatuur, colleges en zelfstudie samengevat door één van onze ervaren auteurs. Verder staan de verslagen vol met oefenvragen, zodat je jouw kennis van het vak kunt testen.


De Brouwerij
Aan het gezelligste plein van Groningen, het Poeleplein, vind je al sinds jaar en dag de gezelligste tentjes. De Brouwerij is hier dan ook geen onbekende, als uitvalsbasis voor menig studievereniging is hier altijd wel wat te doen. 6 dagen per week b(r)ouwen ze er een feestje van, iedere avond is er wel een borrel of feestje, maar natuurlijk kan je ook genieten van een speciaalbiertje op het verwarmde terras. Kortom, er is altijd leven in de Brouwerij! Al jaren lang is de Brouwerij de locatie voor een handvol van onze borrels, ook is dit dé locatie waar je Gyas kan ontmoeten tijdens de KEI-week.

Belsimpel
Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan ze tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Zij zijn geen provider, zij zijn geen winkel en ze zijn ook geen zoekmachine. Ze zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past!

 

StudentTopper
StudentTopper is dé partner voor studiegerelateerde bijbanen, stages en startersfuncties. Wij verbinden getalenteerde studenten met opdrachtgevers voor relevante werkervaring en ondersteunen zo in de professionele ontwikkeling van zowel studenten als bedrijven. Met een focus op kwaliteit en maatwerk streven we ernaar de perfecte match te creëren, waar zowel de student als de opdrachtgever optimaal van profiteert.

Dus ben jij op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan, stage of startersfunctie? Schrijf je in en wij nemen spoedig contact met je op!

2join
Dankzij 2join kan Gyas haar evenementen tot een stapje hoger tillen. 2join zorgt ervoor dat er geschikt apparatuur op het gebied van audio en licht beschikbaar is. Van op- tot afbouw van de installatie, zij zorgen ervoor om samen een onvergetelijke avond neer te zetten. Inmiddels verzorgen ze op Gyas ook evenementen zoals de Gyas-Hunze en de Gyas Meerkamp. Zou je zelf een leuk feest willen organiseren buiten Gyas? Kijk dan voor meer informatie op 2Join – Licht, Geluid, Video en Entertainment.

Pouw Rent Autoverhuur
Pouw Rent Autoverhuur is bij uitstek de aangewezen partner voor al uw autoverhuur in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouw Rent Autoverhuur verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt. Huur voor een aantrekkelijke prijs je busje via Pouw Rent.

Kom in contact!