Gyas Zakelijk

Partners

Logo Heineken

Heineken
Heineken NV is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector en is actief in meer dan 170 landen. Met een totaal biervolume van 121,8 miljoen hectoliter in 2004 behoort Heineken tot de grootste brouwerijen van de wereld.

DressME Clothing
DressMe levert casual kleding en merchandise voor onze hele vereniging. Alles van commissie-kleding tot de nieuwste merchandise-items en shirt voor ons hele promotieteam tijdens de KEI-week. Gevestigd aan de Oude Ebbingestraat in hartje centrum Groningen, staan ze altijd voor ons klaar. Voor meer informatie kijk op dressme.nl!

Guts & Gusto
De Guts & Gusto collectie bestaat uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Shop online op https://www.gutsgusto.com/nl of kom langs in de winkels! 

A Brand New Day
ABND is een 100% onafhankelijke spirits-company in Nederland. Gericht op brand building, marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt. ABND levert de Berentzen Apfelkorn aan Gyas. Berentzen ApfelKorn is al jaren één van de meest gedronken partylikeurs van Nederland.

Veenstra Reizen
Veenstra Reizen is een internationaal reisbureau & touringcarbedrijf die zich gespecialiseerd heeft in groepsreizen per bus. Als touroperator organiseren zij diverse dagtochten, schoolreizen, themareizen en groepsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is al bijna een eeuw de partner voor al het busvervoer; sinds 1928 zijn ze actief in de touringcarbranche. Wil je een leuke reis boeken of organiseren? Kijk dan snel op www.veenstrareizen.nl.


De Brouwerij
Aan het gezelligste plein van Groningen, het Poeleplein, vind je al sinds jaar en dag de gezelligste tentjes. De Brouwerij is hier dan ook geen onbekende, als uitvalsbasis voor menig studievereniging is hier altijd wel wat te doen. 6 dagen per week b(r)ouwen ze er een feestje van, iedere avond is er wel een borrel of feestje, maar natuurlijk kan je ook genieten van een speciaalbiertje op het verwarmde terras. Kortom, er is altijd leven in de Brouwerij! Al jaren lang is de Brouwerij de locatie voor een handvol van onze borrels, ook is dit dé locatie waar je Gyas kan ontmoeten tijdens de KEI-week.

Belsimpel
Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan ze tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Zij zijn geen provider, zij zijn geen winkel en ze zijn ook geen zoekmachine. Ze zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past!

Logo_Sonnema

Sonnema
Je kent dit bedrijf misschien wel van schaatsen of de commercial ‘it ken net’. Sonnema is een Nederlands, eigentijds drankje dat je perfect kunt mixen door het stevige karakter. Het geeft je drankje een extra bite! Sonnema is marktleider in Nederland en exporteert naar Europa, Azië en Amerika. Per jaar verkoopt het meer dan 2 miljoen flessen. Om de ambacht en kwaliteit van het distilleren te bewaken blijft Sonnema trouw aan de roots en wordt het drankje nog steeds gebotteld in Friesland, in Bolsward aan de route van de Elfstedentocht.

2join
Dankzij 2join kan Gyas haar evenementen tot een stapje hoger tillen. 2join zorgt ervoor dat er geschikt apparatuur op het gebied van audio en licht beschikbaar is. Van op- tot afbouw van de installatie, zij zorgen ervoor om samen een onvergetelijke avond neer te zetten. Inmiddels verzorgen ze op Gyas ook evenementen zoals de Gyas-Hunze en de Gyas Meerkamp. Zou je zelf een leuk feest willen organiseren buiten Gyas? Kijk dan voor meer informatie op 2Join – Licht, Geluid, Video en Entertainment.

Kom in contact!