Gyas Zakelijk

Partners

Logo Heineken

Heineken
Heineken NV is een Nederlandse multinational in de bier- en drankensector is actief in meer dan 170 landen. Met een totaal biervolume van 121,8 miljoen hectoliter in 2004 behoort Heineken tot de grootste brouwerijen van de wereld.

A Brand New Day
ABND is een 100% onafhankelijke spirits-company in Nederland. gericht op brand building, marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt. ABND levert de Berentzen Apfelkorn aan Gyas. Berentzen ApfelKorn is al jaren één van de meest gedronken partylikeurs van Nederland

Veenstra Reizen
Veenstra Reizen is een internationaal reisbureau & touringcarbedrijf die zich gespecialiseerd heeft in groepsreizen per bus. Als touroperator organiseren wij diverse dagtochten, schoolreizen, themareizen en groepsreizen. Zowel voor reizigers die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Veenstra Reizen is al bijna een eeuw de partner voor al het busvervoer, sinds 1928 zijn we actief in de touringcarbranche. Wil je een leuke reis boeken of organiseren? Kijk dan snel op www.veenstrareizen.nl.


Smartbags
SmartBags is een Nederlands sporttassenmerk met haar wortels in de stad Groningen. Met een passie voor sport en bewegen ontwikkelt SmartBags de ideale sporttas voor elke sporter. Door onze focus op de sporttas te leggen en functionaliteit en kwaliteit voorop te stellen wordt elke sporttas van SmartBags een speciaal en uniek product. Het uiteindelijke doel van SmartBags is om voor elke sporter de ideale sporttas te ontwikkelen. Al diverse jaren maken de leden van Gyas kennis met de producten van SmartBags. We wilden hier iets voor terug doen door een bijdrage te leveren aan het talentenfonds en aanwezig te zijn op het competitieshirt. Meer informatie over SmartBags kun je vinden op www.smartbags.com.

Rijschool Markant
Markant is de rijschool van Gyas. Via Gyas krijg je interessante aanbiedingen. Verder word je bij Markant begeleid door professionele en kundige instructeurs. Markant heeft uitstekende slagingspercentages, voordelige lesprijzen, geen wachttijden en heeft flexibele lestijden, zo kun je er ook op zaterdag lessen!


De Brouwerij
Aan het gezelligste plein van Groningen, het Poeleplein, vind je al sinds jaar en dag de gezelligste tentjes. De Brouwerij is hier dan ook geen onbekende, als uitvalsbasis voor menig studievereniging is hier dan altijd wel wat te doen. 6 Dagen per week brouwen ze er een feestjes van, iedere avond is er wel een borrel of feestje maar natuurlijk kan je ook genieten van een speciaalbiertje op hun verwarmde terras, Kortom; er is altijd leven in De Brouwerij. Al jaren lang is de Brouwerij de locatie voor een handvol van onze borrels, ook is dit dé locatie waar je Gyas kan ontmoeten tijdens de KEI-week.

Logo_Sonnema

Sonnema
Je kent het bedrijf misschien wel van schaatsen en de commercial ‘it ken net’. Sonnema is een Nederlands, eigentijds drankje dat je perfect kunt mixen door het stevige karakter. Het geeft je drankje een extra een bite! Sonnema is marktleider in Nederland, en exporteert naar Europa, Azië en Amerika. Per jaar verkoopt het meer dan 2 miljoen flessen. Om de ambacht en kwaliteit van het distilleren te bewaken blijft Sonnema trouw aan de roots en wordt het drankje nog steeds gebotteld in Friesland, in Bolsward aan de route van de Elfstedentocht.

Belsimpel
Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan we tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past.

DressME Clothing
DressMe levert casual kleding en merchandise voor onze hele vereniging. Alles van commissie-kleding tot de nieuwste merchandise-items en shirt voor ons hele promotieteam tijdens de KEI-week. Gevestigd aan de Oude Ebbingestraat in hartje centrum Groningen, staan ze altijd voor ons klaar. Voor meer informatie kijk op dressme.nl!

Allianz Direct
Op zoek naar een goedkope autoverzekering? Bij Allianz Direct is je auto voordelig en goed verzekerd. Wil jij ook binnen 20 seconden weten hoe laag je premie is? Bereken deze dan direct op allianzdirect.nl!