Gyas Zakelijk

Nieuwsbrief.

1e Kwartaal: April editie

Daar is ‘ie dan! De allereerste editie van de Gyas Nieuwsbrief. Vanaf nu lees je ieder kwartaal wat er zich op onze mooie vereniging afspeelt in een nieuwe editie van de Gyas Nieuwsbrief. Van prestaties van onze roeiers tot de nieuwste projecten van onze commissies; je leest het allemaal! 

In deze eerste editie van de Gyas Nieuwsbrief lees je hoe Gyas in een tijd van corona niet stil heeft gezeten. We hebben de afgelopen maanden samen met elkaar creatieve oplossingen bedacht om van de bank af te komen, want #gyasgaatdoor. Er zijn mooie roeiprestaties geleverd en leuke corona-proof activiteiten geweest. Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan snel verder!

TerugBlik.

Hier blikken we terug op de afgelopen maanden en lees je wat zich heeft afgespeeld op Gyas.

2021; het jaar waarin alles beter zou moeten worden. In het eerste kwartaal van dit jaar hebben we er helaas nog weinig van mogen merken, zo liet corona blijken. Onze meermansboten hebben lange tijd stil gelegen in de loods en uit de biertap stroomt nog steeds alleen maar water. Gyanen hebben zich hier echter zeker niet door uit de weg laten slaan. Als we niet met elkaar mogen roeien, dan springen we namelijk wel op de fiets of pakken we de schaatsen uit de kast als het vriest! En als er nog geen feesten georganiseerd kunnen worden, dan bedenken we leuke coronaproof activiteiten om vanuit huis te doen! 1 ding is namelijk niet veranderd: Gyas is onverwoestbaar!

Benieuwd naar de hoogtepunten uit januari, februari en maart? Klik dan op ‘lees meer’. 

Door roeien.

Hieronder een overzicht van uitgelichte data voor het komende kwartaal.
Veel van de evenementen zijn helaas onder voorbehoud op afwachting
van de corona maatregelen.

Benieuwd naar hoe deze gebeurtenissen hebben uitgepakt?
Zorg er dan voor dat je de volgende nieuwsbrief leest!

In het diepe.

Bij ‘in het diepe’ gaan we letterlijk de diepte in. Je leest verhalen van personen die actief betrokken zijn bij onze vereniging en uitgelichte evenementen.

In deze eerste editie lees je een interview met één van onze eerstejaars wedstrijdploegen, de zware heren, en een terugblik op Gyas First dates, een coronaproof evenement georganiseerd door het Beheer.

Interview met de EJZ
Elk jaar stelt Gyas weer vier enthousiaste eerstejaars wedstrijdploegen samen die zo hard mogelijk trainen om de beste resultaten te behalen. Dit zijn de eerstejaars zware heren van 2021.
De EJZ’21 is alweer een tijdje intraining, dus hoogste tijd om ze eens een beetje beter te leren kennen. Maak kennis met Daan, Gijs, Jarno, Jeroen, Joren, Laurens, Maurits, Sam, Stan en Vincent en stuur Havaska. Hoe ervaren zij het om in een corona jaar te wedstrijdroeien? En wat hebben ze met elkaar meegemaakt tot nu toe?

Voor het volledige interview  met de EJZ klik op ‘lees meer’ onderaan. 

Gyas First Dates
Vrijdag 12 maart was het dan zo ver. De eerste editie van Gyas First Dates georganiseerd door Beheer De Boer! Tegenwoordig is het door de corona maatregelen natuurlijk lastig om nieuwe mensen te ontmoeten, laat staan om samen op date te gaan. Daarom wilde het Beheer, for one night only, cupido spelen om dit wat makkelijker te maken voor onze Gyanen. 

Nieuwsgierig naar hoe het beheer dit evenement heeft neergezet? Klik dan op ‘lees meer’

Samen halen maken.

Sonnema en Gyas

In dit stuk lees je een interview met één van de partners van Gyas. Deze keer staat Sonnema in de spotlight.

Om ons vernieuwde contract met Sonnema te vieren hebben we een interview met hen gedaan om erachter te komen hoe deze samenwerking tot stand is gekomen en hoe lang deze eigenlijk al bestaat. Daarnaast kennen we de BeCo en de BeSi uiteraard, maar wat kan je eigenlijk nog meer met Sonnema? Dit en nog veel meer hebben we aan Sonnema gevraagd!

Uitgelichte foto's van het afgelopen kwartaal.