Gyas Zakelijk

Nieuwsbrief.

2e Kwartaal: Juli editie

Het is alweer juli en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe editie van de Gyas Nieuwsbrief! De afgelopen drie maanden hebben we met z’n allen nog even de tanden op elkaar moeten zetten wat corona betreft, maar de aanhouder die wint, want Gyas is weer volledig open! We hadden het bijna niet meer durven dromen, maar de komende tijd vinden er dan eindelijk wedstrijden plaats, waarop Gyanen kunnen laten zien hoe hard er geroeid wordt in het Hoge Noorden. Daarnaast is de feestelijke openingsweek inmiddels in volle gang en wordt er iedere dag een (test)evenement op ons Bootenhuysch georganiseerd. Ben jij benieuwd naar alle verhalen? Lees dan snel verder om erachter te komen wat we de afgelopen periode hebben beleefd op Gyas en wat er de komende tijd op de planning staat.

TerugBlik.

Hier blikken we terug op de afgelopen maanden en lees je wat zich heeft afgespeeld op Gyas.

In het tweede kwartaal van dit jaar ging Gyas stapje voor stapje steeds verder open. Zowel op roei- als verenigingsgebied werd er dankzij de afnemende coronabesmettingen steeds meer mogelijk. Er zijn de afgelopen drie maanden zowaar beperkte wedstrijden (zonder publiek) geweest en we hebben ons geliefde Gyas terras weer kunnen openen. En als klap op de vuurpeil mochten we na meer dan een jaar wachten op zaterdag 26 juni weer onze eerste borrel houden. We kunnen wel stellen dat de afgelopen 1,5 jaar een lange zit was, maar dat we samen sterk zijn gebleven! Samen zijn wij Gyas!

 

Benieuwd naar de hoogtepunten van april, mei en juni? Klik dan op ‘lees meer’!

 

Door roeien.

Hieronder een overzicht van uitgelichte data voor het komende kwartaal.
Veel van de evenementen zijn helaas onder voorbehoud op afwachting
van de corona maatregelen.

Benieuwd naar hoe deze gebeurtenissen hebben uitgepakt?
Zorg er dan voor dat je de volgende nieuwsbrief leest!

In het diepe.

Bij ‘in het diepe’ gaan we letterlijk de diepte in. Je leest verhalen van personen die actief betrokken zijn bij onze vereniging en uitgelichte evenementen.

In deze editie lees je een interview met één van onze bondsroeiers, Ymkje Clevering, en de eerstejaars lichte heren!

Interview met Ymkje Clevering

Ymkje Clevering is één van de roeiers die namens Gyas uitkomt op de Olympische spelen. Toen ze in 2013 ging studeren in Groningen is ze voor het eerst in aanraking gekomen met het roeien. De combinatie tussen het roeien en een biertje drinken sprak haar erg aan en daarom besloot ze om lid te worden bij Gyas! 

Voor het volledige interview  met Ymkje klik op ‘lees meer’ onderaan. 

Interview met de EJL over roeien en Trainingskamp

Onze wedstrijdploegen zijn momenteel bezig met de laatste loodjes van dit wedstrijdseizoen. Hoewel het een ander roeiseizoen was dan in voorgaande jaren was het zeker niet minder mooi. Met de uittraining inzicht leek het ons de uitgelezen kans om nog een wedstrijdploeg te interviewen. Wij stellen jullie graag voor aan de heren van EJL’21. Hiernaast vertrokken de wedstrijdploegen het weekend van 29 mei massaal naar het westen, om hier met z’n allen een mooi trainingsweekend neer te zetten. Zo ook, EJL’21. Weer en wind zat ons een keer mee op de Willem-Alexanderbaan. Het anders haast onbegaanbare golfslagbad lag er dit weekend haast spiegelglad bij. Zet hier een paar goedgehumeurde, fanatieke roeiers bij en je hebt het recept gevonden voor een schitterend weekend.

Nieuwsgierig naar de verhalen van de EJL? Klik dan op ‘lees meer’

Samen halen maken.

De Brouwerij en Gyas

In dit stuk lees je een interview met één van de partners van Gyas. Deze keer staat De Brouwerij in de spotlight.

De Brouwerij, wie is er niet geweest. Vooral in de KEI week is het dé place to be om Gyanen en wannabe Gyanen te spotten. Waarschijnlijk hebben we er allemaal zo onze eigen goede herinneringen aan, maar wat vindt De Brouwerij eigenlijk van Gyas?

Uitgelichte foto's van het afgelopen kwartaal.

Wil je de nieuwesbrief van het 1e kwartal lezen? Klik dan HIER!